Onze Familie Reist

Wij zijn een familie van 4: papa, mama en onze 2 zonen Mauro (2011) en Senna (2014).
Deze blog heb ik in het leven geroepen om onze reisverslagen met onze vrienden en familie (en de rest van de wereld) te delen!
Er zal dus niet wekelijks of maandelijks geblogd worden, alleen wanneer wij iets leuks te vertellen hebben.

zaterdag 7 juli 2018

UK, dag 6: een dagje in ons vakantiepark

Om 5.00u deze ochtend stond den eerste al aan mijn bed. “Mama ik ben wakker”.  Om 5.50u den 2e. Om 6.10u terug den 2e. En om 6.45u was den 2e al helemaal aangekleed, tanden gepoetst en een kamp gebouwd in de living. Toen zijn we maar opgestaan. 

Na een ontbijt in ons huisje zijn we een wandelingetje gaan doen in ons vakantiepark. Toen onze jongens de zee zagen, waren ze niet te houden.  We klommen de berg af naar beneden, maar hun euro viel niet dat ze die later ook terug omhoog moesten klimmen.Ons vakantiepark ligt aan een prachtig strand tussen de rotsen.  Wat een mooi uitzicht!Na onze strandwandeling trokken we terug richting het vakantiepark en gingen we zwemmen. Dat is altijd ze succes bij de kids!


Na dik anderhalf uur gingen we naar ons huisje en maakten nog een stop in de speelhal, want Senna had 2 pence gevonden in de kleedkamers van het zwembad. Uiteindelijk vonden we overal nog klein geld op de grond en hebben we dat allemaal opgespeeld. Schoon voorbeeld, dat gokken.  Huhum 😱 Maar gelukkig niet met ons eigen geld!


Nog even in de speeltuin
En in de avond was er nog steeds geen zin om zelf te koken. 
Een rustig dagje vandaag!!
Morgen weer tijd voor actie!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten