Onze Familie Reist

Wij zijn een familie van 4: papa, mama en onze 2 zonen Mauro (2011) en Senna (2014).
Deze blog heb ik in het leven geroepen om onze reisverslagen met onze vrienden en familie (en de rest van de wereld) te delen!
Er zal dus niet wekelijks of maandelijks geblogd worden, alleen wanneer wij iets leuks te vertellen hebben.

dinsdag 3 juli 2018

UK, dag 2: legoland en zwemmen

Onze 1e nacht op Britse bodem was geen succes 🤪
Om te beginnen duurde het uuuuren eer ze in slaap waren. Tijdens de nacht is Senna uit zijn bed gevallen en heeft Mauro een aantal keren luidop gedroomd.
Om 04.00u deze ochtend waren we allemaal wakker. Nadien heeft niemand nog geslapen. 

Ons 1e ontbijt in dit hotel was in orde. Er was veel keuze, zowel Engels ontbijt als continentaal ontbijt. Als ik toch een opmerking mag geven... alles was prefab. Een vers broodje had anders wel gesmaakt.  Voor zo’n deftig hotel waar we genoeg voor betaald hebben zou het toch dat tikje meer mogen zijn. 

We hadden wel brave kindjes bij het ontbijt! Dat doet ook al veel 😄Om 9.30u stonden we aan de ingang van Legoland. 
We deden vrij veel attracties en iedereen vond het leuk! Hier en daar wat gezeur door te weinig slaap, maar al bij al viel het mee.Spelen deden we ook!De voormiddag was goed te doen qua temperatuur, maar vanaf 14u werd het eigenlijk te warm en hielden we het voor bekeken.
Bye bye Legoland Windsor! Tot volgende keer!
Aangezien ik zo vol was van Windsor Castle en dat ik het zo jammer vond dat ik het kasteel alleen maar van veraf gezien had gisteren, besloot Peter na wat gezeur langs mijne kant, om daar toch snel even voorbij te rijden op onze terugweg naar het hotel. Het was een omweg van 6km, valt nog mee he!
Links rijden in een druk centrum was toch wel serieus opletten!! Maar we zijn er heelhuids door geraakt. Peter heeft dat super goed gedaan.

Windsor castle ❤️ (vanuit de auto):


Windsor is eigenlijk een super gezellig druk tof Engels stadje! Ik wil daar dolgraag ooit nog terug naartoe!

Om 16u kwamen we aan in ons hotel en besloten nog snel even te gaan zwemmen in het hotel-zwembad. Het was een gewone simpele bak water, geen glijbanen of fancy dinges, maar onze boys hebben daar heel erg van genoten.

Tot slot aten we opnieuw in het buffet-restaurant van ons hotel. Buffet is voor ons eigenlijk altijd de beste oplossing. Iedereen vindt het leuk om zijn eigen dinges te gaan kiezen. Bovendien eten de kids gratis per betalende volwassene. 

Iedereen vond vandaag een goeie dag! Een succes dus. Hopelijk morgen minstens zo goed.

En nog een pluspunt om de dag af te sluiten: de kids waren om 20.20u beiden in dromenland 🤞🤞🤞
Geen opmerkingen:

Een reactie posten