Onze Familie Reist

Wij zijn een familie van 4: papa, mama en onze 2 zonen Mauro (2011) en Senna (2014).
Deze blog heb ik in het leven geroepen om onze reisverslagen met onze vrienden en familie (en de rest van de wereld) te delen!
Er zal dus niet wekelijks of maandelijks geblogd worden, alleen wanneer wij iets leuks te vertellen hebben.

woensdag 11 juli 2018

UK, dag 10: Restormel Castle en St. Mawes Castle

Vandaag na het ontbijt, hadden we Restormel Castle op onze planning staan, een super mooi, rustig gelegen rond kasteel. Ook alweer eentje uit de Herritage lijst, we hebben ons pasje dus opnieuw kunnen gebruiken. 

Het was een vrij klein kasteel, maar daarom niet minder mooi.  We waren wel snel rond.

 
De jongens waren niet te houden! Gelukkig was er een goed overzicht en weinig volk en konden ze eens goed rondlopen.


Het beeld van de dag:
Soms zijn ze ook heel schattig:


Zo schattig dat ik een close up moet posten 😍


Nadien was het plan om naar Eden Project te gaan. Maar omdat we eigenlijk te weinig info hadden, niet veel meer terug vonden over het feit dat het om een botanische tuin en een avonturen park ging, en veel info over een space-tentoonstelling die nog niet liep, en een inkom van meer dan 70 pond voor ons samen, besloten we om dat te skippen.

We keken terug op de kaart van de Herritage sites en kozen om de richting van eergisteren uit te rijden. Aan de andere zijde van de baai waar Pendennis Castle (wat we eergisteren bezochten) zich bevindt, staat het St. Mawes Castle. 
De jongens vonden 2 kastelen op 1 dag een beetje teveel van het goeie. Het enthousiasme en het luisteren was dus een pak minder in kasteel nr 2 van de dag. 
Het vrijwilligerspersoneel aan dit kasteel was ook helemaal niet zo vriendelijk als op alle andere Herritage Sites. Maar kom, dat is bijzaak. We hebben alweer een mooie locatie in Cornwall kunnen zien!Onze kasteelheer se:
2 varkens:
Ook hier waren we vrij snel rond en tegen 15u stonden we terug aan ons huisje. 
We zijn dan nog maar eens gaan zwemmen om onze jongens een plezier te doen. 
Na het zwemmen aten we in ons huisje en douchten we. 
Verder speelden we nog enkele Nachtwacht-spelletjes. 

Bedtijd was weer moeilijk, ook al splitsten we de kids opnieuw op. Ze hadden nog wel veel van hun snoeppot gegeten, misschien wat teveel suikers?

Vandaag was onze laatste cultuurdag in Cornwall. Morgen gaan we nog wat ontspannen en daarna loopt ons verblijf hier stilaan ten einde. We hebben hier veel mooie herinneringen! 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten