Onze Familie Reist

Wij zijn een familie van 4: papa, mama en onze 2 zonen Mauro (2011) en Senna (2014).
Deze blog heb ik in het leven geroepen om onze reisverslagen met onze vrienden en familie (en de rest van de wereld) te delen!
Er zal dus niet wekelijks of maandelijks geblogd worden, alleen wanneer wij iets leuks te vertellen hebben.

woensdag 4 juli 2018

UK, dag 3: Downtown London

Deze ochtend waren we om 6.30u wakker. Iedereen heeft flink geslapen 💪
Vandaag trokken we naar Londen Centrum. 
We namen vanuit ons hotel de gratis bus naar Heathrow Aerport, 5km verderop. Van daaruit namen we de Heathrow Express Train. Die bracht ons binnen de 15minuten naar Paddington Station in Londen. 
Tot zo ver ging alles heel vlotjes en snel. We wilden graag met de dubbeldek-bussen rondrijden om toch de sfeer van Londen op te snuiven zonder al teveel te moeten afstappen. Het duurde een eeuwigheid eer we aan ticketjes geraakten. Ik denk ook dat we wat in het zak gezet zijn, want de prijzen waren niet heel duidelijk en het moest snel gaan. Online boeken had sowieso goedkoper geweest, maar dan hadden we wel gebonden geweest aan een vaste dag-planning en dat wilden we deze keer niet. 

Onze jongens vonden het zalig om boven in de bus te zitten. 
Onze 1e halte was in Picadilly Circus/Leicester Square.   Daar namen we eerst een grote milkshake. Dat was meteen ook onze lunch want niemand had nog honger nadien. We bezochten ook de M&M’s store, waar ze uiteraard een bakje M&M’s kregen en een souveniertje. 


Typische Engelse taferelen:

We keken ook heel eventjes naar de straat-animatie.


Vervolgens deden we verder onze tour met de dubbeldek-bus. 
We kwamen wat bekende dinges tegen:The Tower


Saint-Pauls Cathedral:


En jawel, de big Ben die ik niet meteen herkend had! 


We stapten ook uit voor een toertje in The London Eye:
Peter met zijn hoogtevrees zag het niet zo zitten, maar is toch heel moedig mee gegaan! 💪💪Tot slot trokken we terug richting ons hotel. Om 19.00u kwamen we aan. 
We aten ons diner alweer in het hotel op vraag van Mauro. Het was een vermoeiende dag voor de kids. Ze slapen intussen als roosjes! Geen opmerkingen:

Een reactie posten