Onze Familie Reist

Wij zijn een familie van 4: papa, mama en onze 2 zonen Mauro (2011) en Senna (2014).
Deze blog heb ik in het leven geroepen om onze reisverslagen met onze vrienden en familie (en de rest van de wereld) te delen!
Er zal dus niet wekelijks of maandelijks geblogd worden, alleen wanneer wij iets leuks te vertellen hebben.

maandag 11 juni 2018

2018 en onze reisplannen

"Waar willen jullie dit jaar op reis gaan?" vroegen wij aan onze jongens.   De eerste reactie was: "met de vlieger!".   De bestemming bleek niet zo belangrijk.   Ze wilden een beetje vanalles doen, wat rusten en zwemmen, wat rondtoeren, een attractiepark, een speeltuin en een dierentuin.  Net zoals in Scandinavië vorig jaar! 

Mama en Papa kozen uiteindelijk voor de U.K. en besloten de trip dan toch met eigen auto te doen.  WANT DAT IS EIGENLIJK HELEMAAL NIET ZO VER!!   Er zit alleen een zee tussen ;)
Oh ja, en je moet er links rijden...    (maar dat vindt Peter niet zo'n groot probleem).

Dit wordt onze trip:We vertrekken thuis met eigen auto richting Calais en we nemen de Shuttle onder het kanaal tot in Folkstone.
Van daaruit trekken we richting Londen en zullen net buiten het centrum onze eerste nachten doorbrengen op Engelse bodem.
Vervolgens rijden we via Stonehenge  naar Cornwall en Devon waar we telkens een aantal dagen verblijven.
Tot slot kozen we om nog één nachtje in de buurt van Folkstone te blijven, kwestie van op tijd op het gereserveerde uur terug aan de shuttle te staan zonder al teveel fille-stress.


Deze totale trip is goed voor een twee-tal weken.   Vorig jaar waren het er 3, maar dat vonden de kinderen net iets te lang.
Het aantal kilometers (zonder uitstappen) komt neer op 1780km.


en nu...  AFTELLEN!!! ;)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten